• Dr. Cathy Meijer

Profetisch Advies En Richting

Bijgewerkt: 5 dagen geleden

Toen het volk van Israël hoorde van de beslissing van Salomo, waren ze allemaal vervuld van diep respect voor hem, omdat ze toen wisten dat God hem de wijsheid had gegeven om geschillen eerlijk te beslechten.


Lees verder onder de foto.


Vandaag mag ik de zalving van de Heer vrijgeven om in bepaalde situaties te adviseren en aanwijzingen te geven.

Ik deel profetische berichten sinds 2005. Later, gevolgd door droominterpretatie.


Maar dit is de eerste keer dat ik zakenmensen, mensen die beproevingen doorstaan, een probleem hebben, een probleem met iemand hebben, de wijsheid en zalving die de Heer geeft, aan mag bieden. Zaken oplossen tussen twee partijen!


U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op mijn website. Ik kan 100% privacy garanderen.

En het maakt niet uit waar u voor staat, ik mag de dingen niet met anderen bespreken.


Het is de glorie van God om iets te verbergen: maar de eer van koningen is om een zaak te onderzoeken.


Cathy Meijer

۞ Mamme D'VorahCoaching۞

| Cathy Meijer D.Th DD (hc) |

| Lezingen| Mentor| Adviseren|