• Dr. Cathy Meijer

Het Verschil Tussen Heilig En Onheilig

Op deze Shabbat kreeg ik een woord van de Heer om te delen.

Ik bid dat u dit woord biddend zult lezen.


Lees verder onder de foto.

Zo spreekt de Heer:


" In een korte tijd zal de ene steen na de andere vallen, voor sommigen van jullie zal alles instorten, terwijl de andere persoon zal ervaren dat de ene steen bovenop de andere wordt geplaatst omdat hun situatie (s) zal worden omgedraaid ten goede.

Degenen die zichzelf als hoog beschouwden, maar tegen Mijn woord ingingen en Mijn gezalfden vervolgden en zelfs een aantal van hen de mond hebben gesnoerd, zullen plotseling in ongekende situaties terechtkomen, terwijl Mijn gezalfden rust zullen ervaren. De een wordt vernederd, gaat door diepe dalen, terwijl de ander wordt verhoogd en in het licht wordt gebracht terwijl hij een diepe shalom ervaart. Gedurende deze periode zal iedereen zien en herkennen dat Mijn hand beweegt. Voor sommige van mijn profeten is opkijken (op de wereld staan ​​en naar de hemel opkijken) niet langer mogelijk. Je bent en blijft in MIJ, dus je blijft in Mijn Ruach Hakodesh en je zult mijn woord en openbaringen op aarde brengen. De ladder zijn tussen hemel en aarde, want, ik zie Yeshuah (Mijn Redding) in jou!

Terwijl anderen zeggen: "Heer, Heer", terwijl ze Mijn aanwezigheid niet tonen in hun daden en daarom niet laten zien dat ze van Mij zijn. ( Niet Zijn wedergeboren)

Net als vroeger zal de verwarring zo groot en diep zijn als in de tijd van Babylon. Het is nu zo essentieel om aan jezelf te sterven, om te sterven aan je vleselijke denkwijzen, want alleen dan kun je onderscheidingsvermogen ontvangen door in MIJ te zijn en te blijven! Het zal een korte tijd zijn, gevuld met wanhoop en verdrukking waarin alleen degenen die in MIJN Geest wandelen, de situaties aankunnen."


Je Vader.


Voor de Jood*

Het mysterie van Israëls redding 25 Opdat u niet wijs bent in uw eigen ogen, wil ik niet dat u zich niet bewust bent van dit mysterie, broeders: [c] er is een gedeeltelijke verharding over Israël gekomen, totdat de volheid van de heidenen is binnengekomen. 26 En op deze manier zal heel Israël gered, worden zoals geschreven staat,


Cathy Meijer

۞ Mamme D'Vorah Coaching۞

| Cathy Meijer D.Th DD (hc) |

| Lezingen| Mentor| Adviseren|